Mengapa Pilih Kami

Rapid Data Recovery Malaysia merujuk pada pengalaman antarabangsa dan sumber daya, perintis rendah data kos pemulihan di Asia Tenggara. Kami tegas disokong oleh rangkaian pakar dengan pejabat masing-masing berpusat di Singapura, Thailand, Filipina dan Indonesia.

Walaupun kos rendah kami, Rapid Data Recovery Malaysia tidak akan berkompromi mengenai tahap perkhidmatan yang kami berikan kepada pelanggan kami. Keunggulan dalam perkhidmatan pelanggan adalah misi kami dan kredo. Janji kami adalah untuk menjembatani jurang antara perkhidmatan data yang berpatutan dan profesional pemulihan yang, sampai sekarang, telah tersedia untuk pelanggan-pelanggan di Asia Tenggara.

Semua pemulihan selesai menggunakan negara yang paling teknologi seni yang sedia untuk institusi profesional, dengan kakitangan kita semua dilengkapi dengan minimum pengalaman industri lima tahun. Klik di sini untuk meminta tawaran TETAP terperinci segera!

Rapid Data Recovery Malaysia menyokong drive SEMUA tanda pengeluar hard (termasuk Maxtor, Seagate, Western Digital, Fujitsu atau Toshiba) terlepas dari apa bencana telah memberikan itu dari perkhidmatan, masalah anda adalah keutamaan kami. Removable media seperti kad memori kamera dan USB Flash drive dan juga pemain muzik popular seperti iPod adalah percaya diri ditangani di tempat kami.

Sila lihat 'Hubungi Kami' laman untuk nombor kenalan kami ahli pelanggan-pelanggan kami pasukan perkhidmatan berdiri untuk membantu anda.

Dapatkan Sebutharga Sekarang